سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دکوراسیون آشپزخانه

پارتیشن اداری باکیفیت چه مشخصاتی دارد؟

پارتیشن به عنوان ابزاری برای تفکیک بخش‌های مختلف محیط، از مواد متنوعی ساخته می‌شود. این دیوار‌های کاذب بهترین گزینه برای تفکیک فضا و احترام به حریم خصوصی کارکنان هستند. در ساخت انواع پارتیشن‌های اداری متریال و مواد مختلفی مانند چوب، آلومینیوم و شیشه به کار می‌رود که هر یک دارای ویژگی‌های متفاوتی بوده و در مکان‌های گوناگون مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

پارتیشن چوبی یا ‌ام‌دی‌اف

از پرکاربردترین پارتیشن‌ها می‌توان به پارتیشن چوبی از جنس MDF اشاره کرد. این پارتیشن ظاهری زیبا و سطح صاف و صیقلی دارد که به راحتی می‌توان آن را روکش و یا رنگ کرد. همچنین از مقاومت بالایی در برابر خمیدگی و تغییر شکل برخوردار است و از سوی دیگر، نوعی عایق صوتی به شمار ‌می‌رود. به طور کلی ‌ام‌دی‌اف در برابر خوردگی و رطوبت مقاوم بوده و می‌تواند فضای شخصی را برای کارکنان یک اداره ایجاد کند.

پارتیشن ترکیبی شیشه و ‌ام‌دی‌اف

یکی دیگر از متریال‌های به کار رفته در ساخت پارتیشن اداری، شیشه است که ترکیب آن با ‌ام‌دی‌اف می‌تواند علاوه بر مدرن شدن محیط اداره، پارتیشن‌های زیبایی را ایجاد کند. معمولا ‌ام‌دی‌اف به عنوان فریم پارتیشن و یا اسکلت‌بندی آن استفاده شده و برای پر کردن داخل فریم‌ها نیز از انواع مختلف شیشه استفاده می‌شود.

مهم‌ترین مزیت این پارتیشن‌ها، برخورداری از فضای شخصی و امکانات آن به همراه تسلط بر محیط اطراف و بیرون از اتاق است. پارتیشن‌های شیشه‌ای نسبت به دیوار‌های آجری و یا دیگر انواع پارتیشن، اقتصادی‌تر و مقرون به صرفه‌تر هستند. زیرا به روشنایی بیشتر اتاق کمک کرده و می‌توانند نوعی عایق برای صدا‌های مزاحم نیز محسوب شوند.

به‌کارگیری پروفیل آلومینیوم در پارتیشن اداری

در برخی موارد به جای ‌ام‌دی‌اف از پروفیل آلومینیوم و یا آلومینیوم خالص استفاده می‌شود. شیشه‌های به کار رفته در پارتیشن‌های شیشه‌ای-آلومینیومی می‌توانند دوجداره، منحنی، مات یا شفاف باشند. فریم این پارتیشن‌ها از ورقه‌های فلزی و آلیاژ‌های متنوع ساخته می‌شود. معمولاً برای ساخت این نوع پارتیشن و برای زیباتر شدن کار، ورقه‌های فلزی را با استفاده از دستگاه‌های سی‌ان‌سی طرح‌دار می‌کنند.

علاوه بر مهار صدا، مهم‎ترین مزیت پارتیشن‌های فلزی استحکام و طول عمر بالای آن‌هاست. همچنین می‌توانند در برابر حرارت و آتش سوزی مقاومت بالایی از خود نشان دهند.

پارتیشن اداری باکیفیت چه مشخصاتی دارد؟

پارتیشن‌ اداری می‌توانند با انواع مواد و متریال ساخته شوند؛ اما سؤال مهم این است که پارتیشن اداری باکیفیت با چه مشخصاتی شناسایی می‌شود؟ یک پارتیشن مناسب باید امکان استفاده بهینه از فضا را به کاربر داده و ضمن حفظ کیفیت و دوام در طول زمان، ویژگی‌های مختلفی را نیز ارائه دهد. از مهم‌ترین مشخصات یک پارتیشن باکیفیت می‌توان به قابلیت نصب آسان، امکان جابجایی به نقطه دلخواه، مقاومت در برابر ضربات، شرایط آب و هوایی و آتش سوزی، عایق صدا و حرارت، امکان نگهداری، تعمیر و نظافت آسان آن اشاره کرد.

یک پارتیشن باکیفیت ضمن ایجاد حریم شخصی برای کارکنان، محیطی آرام را برای آنان فراهم کرده و باعث بهبود راندمان کاری آن‌ها خواهد شد. از دیگر ویژگی‌ها، جداسازی محیط اداری به روشی ارزان و مقرون به صرفه است.

انتخاب بهترین پارتیشن اداری

انتخاب بهترین پارتیشن برای محیط‌های اداری اهمیت بسیار زیادی دارد. در ابتدا باید نیاز‌ها و اهداف مربوط به ساخت پارتیشن مشخص شود. سپس ابعاد و اندازه مکان را ارزیابی کرده و بدین ترتیب تناسب آن با پارتیشن‌ها و فضای موجود محاسبه خواهد شد. مهم‌ترین نیاز‌های فضای داخلی محیط‌های اداری، حفظ امنیت و حریم خصوصی، جلوگیری از ورود صدا و ایجاد دید واقعی از فضای داخل اتاق است. استایل، طرح، رنگ و مواد به کار رفته در پارتیشن‌ها نیز حائز اهمیت هستند. هماهنگی پارتیشن و متریال به کار رفته در آن با محیط اداره و دکوراسیون آن می‌تواند جلوه زیبایی به فضا بدهد.

چه عواملی بر کیفیت انواع پارتیشن مؤثر است؟

به طور کلی متریال به کار رفته در پارتیشن می‌تواند روی کیفیت ساخت آن مؤثر باشد. علاوه بر توجه به متریال، بخش‌های دیگر پارتیشن و اکسسوری‌های به کار رفته نیز می‌تواند نشان‌دهنده کیفیت پارتیشن‌ها باشد. این عوامل شامل موارد زیر هستند:

 

  • استفاده از یراق درب و قفل مصرفی مناسب در ساخت پارتیشن
  • کیفیت شیشه، چوب، ‌ام‌دی‌اف، آلومینیوم و دیگر متریال مورد استفاده در زمان ساخت
  • رنگ و روکش به کار رفته
  •  قابلیت‌هایی از قبیل مونتاژ، امکان جابجایی سریع و ویژگی جداشوندگی آسان